Barnboken ute till försäljning
7 oktober, 2021
Luleå kommun i P4 Norrbotten
19 oktober, 2021

Finns din kommun med bland de tio bästa biltvättarkommunerna i Sverige???
Årets biltvättarkommun 2021 är äntligen avgjord och titeln går till ingen mindre än Kristinehamns kommun! Tack vare sina fortsatta kreativa och föredömliga insatser med att informera invånarna om hur man tvättar bilen miljövänligt kammar kommunen nu hem förstapriset – för andra gången! Unden måndagen besökte Robert Dimmlich Kristinehamn och delade ut diplom, blommor och den kända glasdroppe-statyetten till de ansvariga för biltvättskampanjerna på kommunen. Även barnen som medverkade i den omtalade filmen i en av kommunens kampanjer deltog under ceremonin och fick även dem ta del av priset i form av söta små blombuketter.
På en ärofylld andraplats hittar vi Tranås kommun och på tredjeplatsen Falkenbergs kommun. Bland de andra kommunerna som utmärkt sig finns också Vetlanda kommun, Trosa kommun, Tjörns kommun, Östersunds kommun, Sorsele kommun, Luleå kommun och Motala kommun.
Stort grattis till de tio bästa kommunerna och tack för att ni hjälper oss i vårt arbete att rädda vårt vatten! ??? #tvättikett #åretsbiltvättarkommun

kr 21 med barn

kr 21 med Robert

kr 21 diplom

Comments are closed.