Medlemmar i Hållbar Biltvätt

Våra medlemmar är de som gör initiativet Hållbar biltvätt möjligt.
Driver du en tvättanläggning eller jobbar med biltvättar på nåt annat sätt och vill bli medlem?
Kontakta info@hallbarbiltvatt.se för mer information om medlemskap

St1

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och att minimera fossil CO2-påverkan är vårt viktigaste uppdrag. Stationsnätet i Sverige består av dryga 500 stationer. Av dem är drygt 280 St1-stationer, 104 servicestationer under varumärket Shell (med mat, kaffe, kioskvaror, och där flertalet även har hyrsläp & biltvätt) och ca 100 stationer är speciellt anpassade för tung trafik under varumärket Shell TruckDiesel.

Circle K

Circle K Sverige AB har cirka 700 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. 300 av dessa är fullservicestationer som erbjuder drivmedel, biltvätt, kaffe och mat.

Constant Clean

Constant Clean AB bildades 1987 av Kent Johansson. Sedan start har företaget arbetat med montering och service av biltvättanläggningar och under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning.

EMAB

EMAB AB är en organisation för inköpssamverkan, marknadsföring/kampanjer och affärsutveckling för allt vad en modern trafikbutik behöver. EMAB ägs av sina ca 430 medlemmar, som är fria handlare.

ISTOBAL

ISTOBAL arbetar med konstruktion, tillverkning och marknadsföring av tvättlösningar för fordonssektorn. Företaget grundades i Spanien och exporterar sina produkter till över 75 länder.

OKQ8

OKQ8 är ett drivmedelsföretag och har ett stationsnätverk med ca 700 stationer som erbjuder biltillbehör, reservdelar och däckservice. Många stationer har även verkstäder, tvätta-själv hallar, biltvätt, biluthyrning samt kaffe, mat och kioskprodukter.

Preem

Preem Aktiebolag är ett svenskt drivmedelsbolag som har cirka 570 tankställen för privatbilister och tung trafik i Sverige. Ett hundratal av stationerna erbjuder allt från mat och dryck till biltvätt, uthyrning, tillbehör och drivmedel.

Prowash

Prowash är Sveriges ledande leverantör av produkter, service och tjänster för fordonstvättar. Det finns mer än 700 fordonstvättar och närmare 500 biologiska reningsverk installerade av Prowash runtom i Sverige.

Mjuk Biltvätt

Mjuk Biltvätt öppnade sin första tvättanläggning 1997 i Sävedalen, Göteborg och är nu Sveriges största renodlade biltvättkedja. Företaget erbjuder skonsam biltvätt med schamponering för hand och lägger fokus på personligt bemötande.

Glimra

Biltvättskedja

Kärcher

Kärcher erbjuder biltvättar som är ekonomiska och miljövänliga för bensinstationer, bilfirmor, tvättanläggningar, köpcentra och stormarknader.