Jojo&Poppy – ny barnbok om våra alldeles egna vattenhjältar!
22 april, 2021
Barnboken ute till försäljning
7 oktober, 2021

Nu bär det av! Fotografera Jojo&Poppy och lägg ut som story eller inlägg på Instagram, tagga #tvättikett och @jojoochpoppy så har du chansen att vinna presentkort på inträde och boende i två nätter på Skara sommarland för fyra personer. ?? ??☀??

Turnéplan

Dag 1: Tisdagen den 29 juni, träffas Jojo&Poppy i Kolmården, på Preem Nyköping (Hållet trafikplats E4, Hästvägen 10) och i Vimmerby.
Dag 2: Onsdag den 30 juni, besöker de Jönköping, Preem Jordbron (Hagaleden 1 i Ulricehamn) och Borås djurpark.
Dag 3: Torsdag den 1 juli: Jojo&Poppy ankommer till Liseberg, åker vidare till Actionparken och Slottsskogens lekpark i Göteborg samt till Vallarnas lekpark..
Dag 4: Fredag den 2 juli, kommer Jojo&Poppy till Halmstads strand och camping, Solrosens lekplats och Halmstad Arena Skatepark. De fortsätter till Ängelholm och Skateboardparken innan de intar Helsingborgs stadspark och Parapeten Tropical Beach. Fredagens sista stopp blir i Landskrona på Djurparkens lekplats.
Dag 5: Lördag den 3 juli, tillbringar Jojo&Poppy i Malmö med start på Kroksbäck Skatepark innan de drar vidare till Folkets Park, Ribersborgs strand, Lomma (badplatsen), Skanör och Falsterbo.
Dag 6: Söndag den 4 juli: En repris på Malmös Folkets Park, Ribersborgs strand och Lommas badplats innan Jojo&Poppy tar en välförtjänt, härlig semester på hemlig plats….

 

Comments are closed.